«Αιχμές» Λ. Κοντουλάκου για τη συνάντηση Δ. Κεχαγιά και Γ. Πατούλη
Κοινωνία

«Αιχμές» Λ. Κοντουλάκου για τη συνάντηση Δ. Κεχαγιά και Γ. Πατούλη

Την αυριανή (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου) συνάντηση της δημάρχου Πεντέλης, Δήμητρας Κεχαγιά, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, σχετικά με τη μεταφορά ανήλικων μεταναστών και προσφύγων στην πτέρυγα Μπόμπολα, του νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ», στα Μελίσσια, σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί.

Σε διαδικτυακή ανάρτησή του ο κ. Λευτέρης Κοντουλάκος σημειώνει:

Επειδή εδώ παίζουμε το θέατρο του παραλόγου με τη διοίκηση και υπάρχει το μοντέλο κάποιος να κάνει τον καλό προς την κυβέρνηση και κάποιος τον κακό (και οι δυο από την πλευρά της διοίκησης), αναρωτιέμαι…

ΨΗΦΙΣΕ το δημοτικό συμβούλιο να πηγαίνουν οι επικεφαλής στα ραντεβού με τους πολιτικούς μας προϊσταμένους για το θέμα της πτέρυγας Μπόμπολα και τη μεταφορά προσφύγων;;;;

Αύριο η κυρία Κεχαγιά πάει μόνη της στον κύριο Πατούλη και αντί να ενημερώσει πρώτα τους επικεφαλής όπως, ξανά λέω, ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο, βγάζει αυτή την ανακοίνωση.

Άρα εδώ πέφτει το δούλεμα του αιώνα. Ας σοβαρευτεί επιτέλους η διοίκηση και να καταλάβει πως εδώ δεν είναι πόσα ψηφαλάκια θα σώσω, αλλά εδώ μιλάμε για ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό θέμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet