Αυστηρές συστάσεις προς δημότες Πεντέλης για την απόθεση των απορριμμάτων
panagiotis.iliopoulos.777/FB
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυστηρές συστάσεις προς δημότες Πεντέλης για την απόθεση των απορριμμάτων

Συνεχίζουν και παρατηρούνται ενέργειες άφεσης ογκωδών, μπαζών, επίπλων και στρωμάτων από δημότες Πεντέλης εκτός προγράμματος και χωρίς επικοινωνία με το γραφείο Δημότη, όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πρασίνου και Υποδομών, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία Καθαριότητας θα συλλέγει μπάζα, ογκώδη, έπιπλα και στρώματα μόνο κάθε Τρίτη και Παρασκευή το πρωί, κατόπιν προηγούμενης ηλεκτρονικής (mail [email protected]) ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με το γραφείο δημότη στο 213 2050098, 213 2050099.

Επίσης, καλεί τους δημότες να αφήνουν τα απόβλητα αυτά το νωρίτερο το βράδυ της Δευτέρας ή της Πέμπτης.

Επίσης, παρακαλεί θερμά τους πολίτες να αποφεύγουν την περίοδο αυτή να αφήνουν στους δρόμους κομμένα κλαδιά και κηπαία υπολείμματα. Αν όμως για οποιοδήποτε λόγο είναι απαραίτητο, τότε απαραίτητο είναι η προηγούμενη επικοινωνία με το γραφείο δημότη.

Επίσης, συστήνει στους συμπολίτες του να τοποθετούν μέσα στους κάδους τα απορρίμματά τους και τα ανακυκλώσιμα υλικά. «Υλικά εκτός κάδων, είναι κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και σε αυτό οφείλουμε να είμαστε απόλυτοι» τονίζει ο αντιδήμαρχος.

Συνεχίζοντας ο κ. Ηλιόπουλος, προσθέτει:

«Η υπηρεσία μας συνδράμει με αυταπάρνηση και με τα μέσα που διαθέτει ώστε το επίπεδο της πόλης καθαριότητας στην πόλη να παραμένει ορθό και γι’ αυτό παρακαλώ τους πολίτες του Δήμου να ακολουθήσουν τις άνωθεν οδηγίες με πειθαρχία».

Τέλος, ο αντιδήμαρχος ενημερώνει ότι η απολύμανση των κάδων, στάσεων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς πραγματοποιείται καθημερινά και λόγω της περιόδου εντατικοποιείται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet