Κοινωνία

«Αυτοσχέδια χωματερή» στις δημοτικές εγκαταστάσεις Πεντέλης καταγγέλλει ο Γ. Ζούνης – Video

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνει ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης Γιάννης Ζούνης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι μέσα στις δημοτικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης λειτουργεί «αυτοσχέδια χωματερή», συνιστώντας ουσιαστικά μια «πυριτιδαποθήκη» έτοιμη ν’ αναφλεγεί ανά πάσα στιγμή, θέτοντας σε κίνδυνο όλη την περιοχή.

Το ύψος των σκουπιδιών (μπαούλα, στρώματα κ.λπ.) ξεπερνά τα τρία μέτρα, όπως δείχνει στο σχετικό βίντεο που έχει αναρτήσει το ΥouΤube το στέλεχος του δημοτικού συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.

Ο κ. Ζούνης, ζητά από τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη ν’ απολογηθεί για την επικίνδυνη «χωματερή» στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης και από τους υπεύθυνους να πάρουν θέση και ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη συγκεκριμένη  κατάσταση στην περιοχή, ιδιαίτερα ενόψει του καλοκαιριού που έρχεται.

Παράλληλα, ο κ. Ζούνης σχολιάζει σκωπτικά:

«“Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”. Ο δήμαρχος Πεντέλης, που κουνάει το δάκτυλο σε όλους τους δημάρχους της επικράτειας και δίνει μαθήματα Πολιτικής Προστασίας ως πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕΔΑ, έχει μέσα στο “σπίτι” του μια μεγάλη “πυριτιδαποθήκη”, που μπορεί να αναφλεγεί ανά πάσα στιγμή. Πρέπει η Περιφέρεια Αττικής και το Δασαρχείο να πάρουν θέση τώρα…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet