Α. Παλαιοδήμος: Ο προϋπολογισμός του 2022 στον Δήμο Πεντέλης θα αφήσει πίσω του καμένη γη
Κοινωνία

Α. Παλαιοδήμος: Ο προϋπολογισμός του 2022 στον Δήμο Πεντέλης θα αφήσει πίσω του καμένη γη

Για «αποτυχία οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Πεντέλης από τη δήμαρχο Δ. Κεχαγιά» κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020 Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη Άγγελος Παλαιοδήμος, με αφορμή τον προϋπολογισμό 2022 του Δήμου.

Μάλιστα, ο κ. Παλαιοδήμος αναφέρει ότι «με ψήφους 13 υπέρ και 18 κατά καταψηφίστηκε η εισήγηση της διοίκησης για τον προϋπολογισμό 2022 του Δήμου Πεντέλης, αλλά ελέω του νόμου Θεοφωρικάκου, πέρασε ως η μοναδική πρόταση που κατατέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Μεταξύ άλλων τονίζε: «Καλούμε την κ. Κεχαγιά να υλοποιήσει στο μικρότερο δυνατό βαθμό τον προϋπολογισμό των δαπανών. Σε διαφορετική περίπτωση είναι σίγουρο ότι στην ψήφιση του επόμενου προϋπολογισμού δεν θα έχει το θάρρος να δώσει το παρών (όπως έκανε και με τον απολογισμό της “Ελπίδας”), αφού ο Δήμος θα έχει κηρύξει στάση πληρωμών. Αν η ίδια έχει αποφασίσει να κάνει ηρωική έξοδο από τη θέση της δημάρχου, τουλάχιστον ας μην αφήσει πίσω της καμένη Γη. Αλλά βέβαια, με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet