Β. Μπούρας για Α. Παλαιοδήμο: «Καλώς τον και ας άργησε»!
Κοινωνία

Β. Μπούρας για Α. Παλαιοδήμο: «Καλώς τον και ας άργησε»!

Την αντίδραση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπούρα προκάλεσε πρόσφατο άρθρο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη 2020» και αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Άγγελου Παλαιοδήμου, σχετικά με την αναγκαιότητας ιδιωτικοποίησης τμήματος της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μπούρας αναφέρει:

Δεν θα μπορούσα να μην τοποθετηθώ στη νέα πολιτική παρέμβαση σχετικά με την Καθαριότητα από τον αντιδήμαρχο κ. Παλαιοδήμο και να μην του αφιερώσω τη λαϊκή ρήση «καλώς τον και ας άργησε»!

Με καθυστέρηση 5 ολόκληρων ετών ανακάλυψε και μας παρουσιάζει το χτες, το σήμερα και το αύριο της Καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης, αφήνοντας υπόνοιες και σκιές για τη διαχείριση των ανταποδοτικών τελών από την προηγούμενη διοίκηση. Ξεχνάει όμως να μας πει ότι υπήρξε ο «πραιτωριανός» για δύο δεκαετίες του τέως αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, τον οποίο «άδειασε» 6 μήνες πριν τις εκλογές, όταν είδε ότι το καράβι βουλιάζει!

Έρχεται, λοιπόν, με μαθηματική ανάλυση, να μας αποδείξει ότι «λεφτά υπάρχουν» και σαν σωστός τεχνοκράτης, προερχόμενος από το «βαθύ πράσινο» παρελθόν, μας υποδεικνύει και τον τρόπο πώς θα αξιοποιηθούν. Μας κρύβει, όμως, εντέχνως ότι πίσω από όλα αυτά, βρίσκεται η «αόρατη αρχή» του Δήμου μας, που μέχρι χτες στηλίτευε!

Εντυπωσιακό είναι δε, πώς ένας δημόσιος λειτουργός (διορισμένος εκπαιδευτικός στο επάγγελμα), έρχεται με τόση προθυμία να συνυπογράψει την παραχώρηση ενός δημόσιου αγαθού σε ιδιώτες. Να υποθέσω ότι θα έχει ετοιμάσει κάτι ανάλογο να παρουσιάσει και στην υπουργό Παιδείας ( φιλικά προσκείμενη στη διοίκηση), για τα στραβά της δημόσιας εκπαίδευσης που υπηρετεί επί 20 χρόνια ως δάσκαλος.

Θα συνιστούσα στον κ. Παλαιοδήμο να ασχοληθεί καλύτερα με το αντικείμενο του θεσμικού του ρόλου και να μην εκτίθεται υπερασπιζόμενος, με τόσο σθένος, προειλημμένες αποφάσεις. Εκτός, φυσικά, εάν έχει συμφωνηθεί να αναλάβει αυτός τον ρόλο της κηδεμονευομένης, ως επικεφαλής της «Συμπολιτείας», στις επόμενες δημοτικές εκλογές και απλώς τώρα προεξοφλεί τα γραμμάτια της μετεκλογικής του μετάλλαξης!

Υ.Γ.: Όσες «παρεμβάσεις» εάν γίνουν άνωθεν προς βοήθεια της διοίκησης, αγνοώντας κυρίως αποφάσεις της πλειοψηφούσας αντιπολίτευσης, θα καταλάβουν όλοι τους σύντομα, ότι «πολιτικοί αχυράνθρωποι» δεν έχουν καμία τύχη πλέον στον Δήμο μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet