Β. Μπούρας: «Μια τρύπα στο νερό» οι σχεδιασμοί της διοίκησης Κεχαγιά στην Καθαριότητα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Β. Μπούρας: «Μια τρύπα στο νερό» οι σχεδιασμοί της διοίκησης Κεχαγιά στην Καθαριότητα

Με άκρως ειρωνικό ύφος σχολιάζει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας την πρόσφατη ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης για τον τομέα Καθαριότητας της πόλης.

Ειδικότερα, ο κ. Μπούρας αναφέρει στη δική του ανακοίνωση:

«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα; Γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι, γιατί φέγγει έτσι η μέρα;».

Μα θέλει ρώτημα; Λύσαμε το πρόβλημα με την καθαριότητα στην πόλη μας!Καταπληκτική είδηση! Αλλά με τι λεφτά θα καλύψουμε το επιπλέον τίμημα; Μα δεν το μάθατε και αυτό; Λεφτά υπάρχουν, το δήλωσε άλλωστε και το πλέον φερέγγυο άτομο, από θέση αρχής, η δήμαρχος κ. Κεχαγιά.

Φυσικά αυτή είναι η αστεία πλευρά του θέματος, γιατί υπάρχει η πραγματικότητα και καλό θα είναι οι διοικούντες να μην πανηγυρίζουν με όλα όσα προηγήθηκαν! Αυτό το οποίο πέτυχαν τελικά με την εμμονή τους είναι να ξεκινήσουν μία διαρκή αντιπαράθεση με εργαζόμενους και αντιπολίτευση, καθώς και να μετατρέψουν τον Δήμο μας  σε πεδίο κομματικής επίδειξης δυνάμεων, που μόνο καλό τέλος δεν θα έχει!

Επίσης, σε ό,τι αφορά την επίπλαστη προσδοκία προς τους δημότες για μια πιο καθαρή πόλη, μάλλον θα επιφέρει μεγαλύτερη πίεση από αυτούς και το μόνο τελικά που θα καταφέρει η δημοτική αρχή (κατά την προσωπική μου άποψη, από την στιγμή που δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός), θα είναι μία «τρύπα στο νερό»!

Υ.Γ.1: Η παραίτηση της αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Μητροπούλου (ενός προσώπου καθόλου τυχαίου) τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, από μόνο της λέει πολλά!

Υ.Γ.2: Για αποφυγή παρεξηγήσεων, χρησιμοποίησα στίχους απο την μεταξική περίοδο καθαρά για σατυρικούς λόγους, που σε καμία περίπτωση δεν αφορά τη βαθιά δημοκρατική και προοδευτική διοίκηση!

Υ.Γ.3: Ευτυχώς πού είχαμε σήμερα την δωρεά από τον περιφερειάρχη κ. Πατούλη ενός απορριμματοφόρου και εξοπλισμού καθαριότητας, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή για τυχόν καλύτερες μέρες, γιατί από μόνη της η διοίκηση, χωρίς βοήθεια από την Περιφέρεια, από ό,τι φαίνεται δεν είναι ικανή για τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet