Για σχέδιο μεταφοράς μεταναστών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης κάνει λόγο ο Δήμος
Κοινωνία

Για σχέδιο μεταφοράς μεταναστών στο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης κάνει λόγο ο Δήμος

Για σχέδιο μεταφοράς παράνομων μεταναστών στο Αναρρωτήριο ΠΙΚΠΑ Πεντέλης κάνει λόγο ο Δήμος Πεντέλης, ο οποίος ενημερώνει τους αρμόδιους ότι κάτι τέτοιο «δεν θα γίνει ανεκτό».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Σχέδιο για μεταφορά παράνομων μεταναστών   

Πληροφορηθήκαμε από τη Διαύγεια ότι εγκρίθηκε η διάθεση κονδυλίου για επισκευές σε κτήριο που το διαχειρίζεται το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και βρίσκεται στον Δήμο Πεντέλης. (Αναρρωτήριο ΠΙΚΠΑ).

Προφανώς κάποιοι «οραματίζονται» να μετατρέψουν την περιοχή σε κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε, όπως πράξαμε και με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ότι ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

Ο χώρος που θέλουν να μετατρέψουν σε «στρατόπεδο ψυχών», για να κρύψουν το πρόβλημα από το κέντρο της Αθήνας και τις… κάμερες, βρίσκεται μέσα στο εν λειτουργία νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης!!!

Είναι αδιανόητη και η σκέψη για τη δημιουργία, ακόμη και, ανοικτού κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, σ΄ ένα τόσο ευαίσθητο χώρο κι ενώ έχει ήδη προηγηθεί η «αποψίλωση» της Πεντέλης τόσο από κοινωνικές δομές όσο και από δομές ασφαλείας.

Ενημερώνουμε τους αρμόδιους ότι το σχέδιο τους δεν θα γίνει ανεκτό καθώς βρίσκει απέναντι του, όχι μόνο την τοπική κοινωνία, αλλά και τη λογική.

Με τη στρατηγική τους και ερήμην της τοπικής κοινωνίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, το οποίο απλώς θέλουν να το κρύψουν «ανεβάζοντάς» το στο βουνό της Πεντέλης!!!

Δείτε τη σύμβαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet