Για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή Πεντέλης ενημερώθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος από τη Δ. Κεχαγιά
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή Πεντέλης ενημερώθηκε ο Γ. Κουμουτσάκος από τη Δ. Κεχαγιά

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), πραγματοποίησε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 συνάντηση με τη δήμαρχο Πεντέλης, κ. Δήμητρα Κεχαγιά, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του βουλευτή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η κ. Κεχαγιά ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, συζήτησαν για δασικά τμήματα που πρέπει να ενταχθούν στο σχέδιο πόλης, τη διασύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης περιοχών που δεν είναι συνδεδεμένες, τη μεταφορά πυλώνων του ΑΔΜΗΕ εκτός δασικών περιοχών και την υπογειοποίηση των καλωδίων χαμηλής και μέσης τάσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο αίτημα του Δήμου Πεντέλης για απόδοση σε αυτόν του χώρου του άλσους Παπαδημητρίου στα Μελίσσια, ο οποίος με τις όμορες εκτάσεις του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ) και των Εξοχών Χωροφυλακής, αποτελούν για τους δημότες έναν πολύ σημαντικό πνεύμονα πρασίνου μέσα στον αστικό ιστό.

Συζητήθηκε, επίσης, η απομάκρυνση της χωματερής και η παράλληλη επέκταση του κοιμητηρίου.

Τέλος, καθώς ο Δήμος Πεντέλης έχει πληγεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα από το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας «Μήδεια», η δημοτική αρχή έχει ζητήσει τη συμβολή του υπουργείου Εσωτερικών για τον καθαρισμό των δασικών περιοχών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ο κ. Κουμουτσάκος, από την πλευρά του, τόνισε πως πρόθεσή του είναι να συνδράμει, μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου, στην ανάδειξη ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο Πεντέλης, με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet