Για τη δημιουργία ποδηλατόδρομου στον Δήμο Πεντέλης δεσμεύτηκε η Δ. Κεχαγιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για τη δημιουργία ποδηλατόδρομου στον Δήμο Πεντέλης δεσμεύτηκε η Δ. Κεχαγιά

Από το δημαρχείο Πεντέλης πέρασε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, η ποδηλατοδρομία που ξεκίνησε από το δημαρχείο Παπάγου για να καταλήξει στο υπουργείο Περιβάλλοντος. Η κίνηση αυτή που διοργανώθηκε από όλες τις ποδηλατικές ομάδες του Βόρειου Τομέα Αττικής με σύνθημα «Ποδηλατούμε ενωμένοι για το Κλίμα» σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή και επικοινωνήσει την ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, μαζί με τους αντιδημάρχους Γεωργία ΜητροπούλουΆντα Χάνου-Μπούσουλα και Άγγελο Παλαιοδήμο, καθώς και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, Νίκο Δροσάτο, υποδέχθηκαν τους ποδηλάτες στον Δήμο Πεντέλης.

Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήλωσε ότι και η Περιφέρεια Αττικής θα βοηθήσει να αποκτήσουν οι Δήμοι εναλλακτικές μορφές μετακίνησης και να υιοθετηθούν πολιτικές για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.

Η κ. Κεχαγιά, δεχόμενη το συμβολικό γλαστράκι από τους ποδηλάτες, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη φορά που θα περάσουν από τον Δήμο Πεντέλης, θα υπάρχει ποδηλατόδρομος. Ένα έργο που, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «πάγωσε πριν από δέκα χρόνια» αλλά η καινούργια διοίκηση σκοπεύει να το επαναφέρει και να το υλοποιήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet