Για τις βροχοπτώσεις συνεδρίασε το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για τις βροχοπτώσεις συνεδρίασε το ΣΤΟ Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, υπό τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός και η οργάνωση προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση έκτακτων πλημμυρικών φαινομένων στις 28 και 29 Αυγούστου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων Σεβαστός Βορέας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο τοπικός αντιδήμαρχος Πεντέλης Μιχαήλ Κολιός, ο ταξίαρχος διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων (ΣΝΕΝ), Δημήτριος Τσοκάνας, ο αναπληρωτής διοικητής του «Σισμανογλείου» Νοσοκομείου, Λάζαρος Σαρισαβίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Ιωάννης Θεοδωρόπουλος, από τον 12ο Π.Σ ο κ. Θεόδωρος Νωτόπουλος, ο αστυνόμος Α΄ του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Β/Α Αττικής, Ιωάννης Κιούσης, και ο κ. Κωνσταντίνος Καλτσίδης από το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής.

Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, καθώς και αρμόδιοι διευθυντές και υπάλληλοι των Υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet