Γιορτάστηκε με μουσική και χορό η Τρίτη Ηλικία στην Πεντέλη
Κοινωνία

Γιορτάστηκε με μουσική και χορό η Τρίτη Ηλικία στην Πεντέλη

Με πινελιές τραγουδιού, μουσικής και χορού γιορτάστηκε η φετινή ημέρα για την Τρίτη Ηλικία στον Δήμο Πεντέλης, με το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ που διοργάνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Προστασία» Απόστολος Αϊβαλιώτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης και της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 13/10/14.

Η αίθουσα του Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Πεντέλης πλημμύρισε από κάθε ηλικίας «έφηβους» δείχνοντάς ότι στη ζωή δεν υπάρχει τέλος ή αρχή, αλλά διαδρομή… Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης αναφέρθηκε στην τρίτη ηλικία, “όχι σαν «ηλικία» αλλά σαν αξία. Ως ΄τράπεζα επένδυσης Αυτοδημιουργίας και Εμπειρίας΄, όπως την απεκάλεσε, αλλά και ως γενιά που επικρίθηκε, καταδικάστηκε για τη σημερινή κατάσταση που φτάσαμε, σαν αυτή να μην είχε όνειρα ως νεότερη για ένα καλύτερο αύριο, όταν μέσα από πολέμους και πείνες κατάφερε να δημιουργήσει και να βοηθά ακόμα, την κοινωνία τα παιδιά και τα εγγόνια της…”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Από αριστερά, Δ. Παπακωνσταντίνου, Απ. Κακλαμάνης, Α. Μπούσουλα-Χάνου και Απ. Αϊβαλιώτης
Από αριστερά, Δ. Παπακωνσταντίνου, Απ. Κακλαμάνης, Α. Μπούσουλα-Χάνου και Απ. Αϊβαλιώτης

«Η διαχρονικότητα είναι το δείγμα της ποιότητας, είναι αυτό που ωριμάζει μα δεν σαπίζει..» τόνισε ο δήμαρχος και έκλεισε αναφέροντας ότι «για αυτή την ηλικία – αξία και για κάθε άλλη κατηγορία συνανθρώπων μας που τρομοκρατούνται και δοκιμάζονται, δίνουμε προτεραιότητα και στήριξη από τον Δήμο μας έμπρακτα».

Επίσης, ο Δήμος εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις χορωδίες Δήμων Βρηλισσίων, Ραφήνας, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Ν. Πεντέλης για την άρτια συμμετοχή τους και στις μικρές αθλήτριες Ρυμικής Γυμναστικής του Γυμναστικού Συλλόγου Πεντέλης που ομόρφυναν τη βραδιά, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, η κα Κορίνα Βασιλοπούλου, εκπρόσωπος της περιφερειάρχη Αττικής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μαργαρίτα Αναγνωστοπούλου και Ζαχαρίας Πελέκης, οι αντιδήμαρχοι Πεντέλης Δημοσθένης ΠαπακωνσταντίνουΆντα Μπούσουλα-Χάνου, Ελευθέριος Κοντουλάκος και Ιωάννης Ζώης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικατερίνη Μασμανίδου, Άγγελος Παλαιοδήμος (πρόεδρος ΟΚΠΑ), οι πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων Μελισσίων Γιώργος Βορέας και Ν. Πεντέλης Εμμανουήλ Μιχελακάκης, ο πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βασίλης Κωστόπουλος, οι τοπικοί σύμβουλοι Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Χρυσούλα Καπράλου, οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ Ελευθέριος Κιτσούλης, Τίτσα Κυβέλου και Ιωάννης Ζώης, τα μέλη του ΟΠΑΘ και ΟΚΠΑ Πεντέλης Βασιλική ΜπάραΠαναγιώτα ΤσινούΑγνή ΖώηΝίκος Οικονομίδης, πολλοί φίλοι κι εκπρόσωποι φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet