Δήμος Πεντέλης: Άνοιξε η πρόσβαση στα Νοσοκομεία της περιοχής – Συνεχίζονται οι εκχιονισμοί στους υπόλοιπους δρόμους
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Άνοιξε η πρόσβαση στα Νοσοκομεία της περιοχής – Συνεχίζονται οι εκχιονισμοί στους υπόλοιπους δρόμους

Από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου επιχειρούν συνολικά 11 οχήματα του Δήμου Πεντέλης. τέσσερα στα Μελίσσια, τρία στη Νέα Πεντέλη και τρία στην Πεντέλη, ενώ ένα κινείται σε κεντρικούς δρόμους, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Όπως ενημερώνει ήδη η πρόσβαση στα Νοσοκομεία της πόλης είναι εξασφαλισμένη. Από εκεί και πέρα, τα οχήματα του Δήμου που επιχειρούν ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα με στόχο να παραμείνουν οι κεντρικοί και οι δευτερεύοντες δρόμοι ανοικτοί. Η χιονόπτωση είναι εξαιρετικά πυκνή και πολύ γρήγορα απαιτείται εκ νέου εκχιονισμός. Παρ’ όλα αυτά μέχρι τώρα το βασικό οδικό δίκτυο του Δήμου και οι περισσότεροι δευτερεύοντες δρόμοι είναι προσπελάσιμοι, με απαραίτητη φυσικά τη χρήση αλυσίδων, όπως τονίζουν οι αρμόδιοι του Δήμου.

Μετά το πέρας τη χιονόπτωσης, η οποία εκτιμάται αύριο, θα υπάρξει πλήρης εκχιονισμός και των δρόμων του τριτεύοντος δικτύου.

Ο Δήμος σημειώνει, για ακόμα μια φορά, ότι η εκτέλεση του προγράμματος εκχιονισμού του Δήμου δυσκολεύει από τα αυτοκίνητα συμπολιτών που χωρίς αλυσίδες δεν μπορούν να κινηθούν και προκαλούν μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Τέτοια περιστατικά υπήρξαν το πρωί και σε περιοχές εκτός Δήμου, που όμως προκάλεσαν μποτιλιάρισμα σε δρόμους της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος παρακαλεί θερμά τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Τα οχήματα του Δήμου θα επιχειρούν καθόλου τη διάρκεια του απογεύματος και της νύχτας που ακολουθεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet