Δήμος Πεντέλης: Πρόσληψη 16 εργαζομένων για καθαρισμούς και αντιπυρική προστασία
oloimaziboroume.gr
Κοινωνία

Δήμος Πεντέλης: Πρόσληψη 16 εργαζομένων για καθαρισμούς και αντιπυρική προστασία

Την πρόσληψη 16 εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών, ανακοινώνει ο Δήμος Πεντέλης.

Το συγκεκριμένο προσωπικό θα απασχοληθεί σε προληπτικούς καθαρισμούς κεντρικών κ.λπ. οδικών αρτηριών, αλσών πάρκων, αρμοδιότητάς του, καθώς και γύρω από κτηριακές υποδομές (Νοσοκομεία, κατασκηνώσεις κ.λπ.), από βλάστηση για τη μείωση κινδύνου πυρκαγιών, απομάκρυνση των υπολειμμάτων καθαρισμού της βλάστησης που ενεργείται από ιδιοκτήτες σε περιβάλλοντες χώρους κατοικιών και οικοπεδικών εκτάσεων στις Δημοτικές Ενότητες Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Πεντέλης), στελέχωση των παρατηρητηρίων-πυροφυλακίων ζώνης ευθύνης του Δήμου και του ΚΕΠΙΧ, καθώς και στελέχωση των οχημάτων αμέσου επεμβάσεως για την πρόληψη πυρκαγιών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τεσσάρων εργασίμων (4) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και συγκεκριμένα από 21/5/2020 έως και 26/5/2020.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet