Υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Μελίσσια
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στα Μελίσσια

Υπαίθριο γυμναστήριο δημιουργήθηκε από τη δημοτική αρχή Πεντέλης στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, με την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου. Το νέο υπαίθριο γυμναστήριο αυξάνει τους χώρους εκγύμνασης στον Δήμο, με ελεύθερη πρόσβαση και χρήση, κάθε ώρα της ημέρας, και παρέχει στους πολίτες, έναν ακόμη χώρο για άθληση μέσα στο φυσικό περιβάλλον τονίζει η δημοτική αρχή.

Συνολικά την τελευταία διετία έχουν τοποθετηθεί επτά υπαίθρια γυμναστήρια στους ακόλουθους χώρους:

  • Στα Δημοτικά Γήπεδα Τέννις του Δήμου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων (ένα σετ των πέντε διπλών οργάνων υπαίθριας γυμναστικής).
  • Στην πλατεία Κύπρου στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης (σετ των 5 διπλών οργάνων υπαίθριας γυμναστικής).
  • Στην πλατεία του Αγίου Σύλλα (ένα σετ πέντε διπλών οργάνων υπαίθριας γυμναστικής, ένα μονόζυγο και ένα υπαίθριο τραπέζι ping pong).
  • Στο ΔΑΚ (Κολυμβητήριο) στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων (δύο υπαίθρια τραπέζια ping pong).
  • Στην παιδική χαρά απέναντι από το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο στη Χαραυγή στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης (σετ των 5 διπλών οργάνων υπαίθριας γυμναστικής).
  • Στην παιδική χαρά στην Καλλιθέα Πεντέλης (δυο σετ καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου).
  • Στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων (δ΄΄υο σετ καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου).

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον αθλητισμό, Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου, δήλωσε σχετικά:

«Μένουμε συνεπείς στον σχεδιασμό μας για την ενίσχυση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων αναγνωρίζοντας την σημασία που έχει η ένταξη της σωματικής άσκησης στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το επόμενο στοίχημα για εμάς είναι η δημιουργία ενός πλήρους καλλισθενικού πάρκου εξοπλισμένο και με ειδική σειρά οργάνων για χρήση από άτομα με κινητικά προβλήματα. Σε ό,τι αφορά τη νέα χρονιά έχουν σχεδιαστεί δράσεις ουσίας όπως το ν’ ανοίξει η συζήτηση με τα αθλητικά σωματεία της πόλης αναφορικά με τον κώδικα δεοντολογίας και αρχές, όπως η συναισθηματική ασφάλεια των αθλητών εντός του σωματείου, το body posititvity και η συμπεριληπτικότητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet