ΔΑΣ Πεντέλη: Πίσω από κλειστές πόρτες συζητούν διοίκηση του Δήμου και πλειοψηφία του Σωματείου Εργαζομένων
Κοινωνία

ΔΑΣ Πεντέλη: Πίσω από κλειστές πόρτες συζητούν διοίκηση του Δήμου και πλειοψηφία του Σωματείου Εργαζομένων

Για συναντήσεις «πίσω από κλειστές πόρτες, μακριά από τους συναδέλφους, της διοίκησης του Δήμου και της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων» κάνει λόγο η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Δήμου Πεντέλης.

Όπως καταγγέλλει, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, είχε καθοριστεί συνάντηση της διοίκησης του Σωματείου με την αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, με θέμα την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ. Επειδή, όμως, η ΔΑΣ, όπου αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δεν είχε «καμία εμπιστοσύνη, ούτε στην αντιδήμαρχο αλλά ούτε και στην πλειοψηφία του Σωματείου», είχε ειδοποιήσει να παρευρεθούν και συνάδελφοι «προκειμένου να ακούσουν αλλά και να πιέσουν τη διοίκηση του Δήμου».

Η συνάντηση δεν έγινε και αιτία ήταν -πάντα με βάση όσα αναφέρει η ΔΑΣ Πεντέλης- ότι τόσο η αντιδήμαρχος όσο και η διοίκηση του Σωματείου δεν ήθελαν να παρευρίσκονται οι συνάδελφοι, διότι δεν ήταν όπως λένε προετοιμασμένοι. Μάλιστα, «η αντιδήμαρχος, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους, άρχισε να φωνάζει και να χτυπά το χέρι της στο τραπέζι και να κάνει διάφορους θεατρινισμούς», υποστηρίζει η ΔΑΣ Πεντέλης και προσθέτει:

«Τους καταγγέλλουμε και οι δύο είναι απαράδεκτοι. Ξεκαθαρίσουμε ότι στις ταξικές δυνάμεις, στις δυνάμεις της ΔΑΣ, τρομοκρατία, εκφοβισμοί και απειλές δεν περνάνε, από όποιον κι αν προέρχονται. Καλά θα κάνει η αντιδήμαρχος και συνολικά η διοίκηση του Δήμου μας να σταματήσει τις αστείες δικαιολογίες και να υλοποιήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της».

Και η ανακοίνωση της ΔΑΣ Πεντέλης καταλήγει:

«Συνάδελφοι δεν το βάζουμε κάτω, κλιμακώνουμε, παίρνουμε τον αγώνα στα χέρια μας, διεκδικούμε τα πάντα, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον και για εμάς και για τα παιδιά μας. Δεν μας αξίζει μια ζωή μέσα στη μιζέρια.

»Απαντάμε αγωνιστικά, απαντάμε με απεργία στις 18 του Φλεβάρη. Για να μην περάσει ούτε ο σχεδιασμός της κυβέρνησης που μας θέλει να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα για ένα πιάτο φαΐ,  αλλά ούτε και οι σχεδιασμοί της διοίκησης του Δήμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet