Δημοτική Συμμαχία: Επόμενο «MEGA-ΕΡΓΟ» – Απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ από την Πεντέλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Επόμενο «MEGA-ΕΡΓΟ» – Απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ από την Πεντέλη

Η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, κατόπιν της έναρξης του έργου μεταφοράς των πυλώνων της ΔΕΗ από τη Νέα Πεντέλη, σημειώνει ότι «ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο έργο στην πόλη. Την απομάκρυνση των πυλώνων από την Πεντέλη».

Ειδικότερα, η Δημοτική Συμμαχία σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ένα όραμα που ξεκίνησε το 2007 από τον Δήμο Νέας Πεντέλης, ζυμώθηκε-μετουσιώθηκε διαχρονικά, ωρίμασε και μορφοποιήθηκε τη 2η, παραγωγική-δημιουργική θητεία Στεργίου στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης, στη βάση ενός σχεδίου διαχείρισής του από τη δημοτική αρχή, με ενεργό συμμετοχή, πέραν του δημάρχου, και των αντιδημάρχων Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου και Γιώργου Μουαμελετζή, όλη τη δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου, γίνεται σήμερα πράξη.

Η 20μηνη καθυστέρηση οφείλεται σε αλλαγή του χρηματοδοτικού σχήματος (επί τα βελτίω, για να είμαστε δίκαιοι, αν και αυτό δεν ήταν το ζητούμενο) από τη νέα διοίκηση. Η ουσία είναι ότι το έργο ξεκινά.

Είναι το πρώτο έργο στη χώρα μας, αποδεικνύει πως, όταν υπάρχει πολιτική βούληση και ολοκληρωμένος σχεδιασμός, όλες οι υπηρεσίες συντονίζονται, παράγουν έργο, φέρνουν αποτελέσματα, ωφελούν την κοινωνία.

Η σημασία του έργου είναι τεράστια, από πολιτικής και κοινωνικής πλευράς.

Αποδεικνύει την κοινωνική ευθύνη της Πολιτείας απέναντι στους πολίτες και πρέπει να αποτελέσει οδηγό-πιλότο για σύγχρονες απομακρύνσεις των πυλώνων από τις κατοικημένες περιοχές.

Τώρα είναι η ώρα να βάλουμε ως Δήμος τον επόμενο σκοπό. Πρέπει να είναι η απομάκρυνση των πυλώνων από την Πεντέλη, με σύγχρονο τρόπο (π.χ. υπογειοποίηση). Να το σχεδιάσουμε σωστά σήμερα για να γίνει αύριο. Τα έργα αυτά, λόγω της πολυπλοκότητάς τους και του μεγάλου αριθμού εμπλεκομένων θέλουν χρόνο, είναι «MEGA-ΕΡΓΑ», γι’ αυτό απαιτούν ολοκληρωμένο σχεδιασμό.

Η δημοτική μας ομάδα διαθέτει πολύτιμη και πολύπλευρη τεχνογνωσία που μπορεί να τα επιταχύνει!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet