Δημοτική Συμμαχία: Οικόπεδο «Παλατιανού» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων – Μην καπηλεύεστε τα οράματα και τα έργα άλλων κ. Κεχαγιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Οικόπεδο «Παλατιανού» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων – Μην καπηλεύεστε τα οράματα και τα έργα άλλων κ. Κεχαγιά

Η παράταξη Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης, Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, αναφέρει ότι «για πολύ καιρό ακόμη θα υλοποιεί η σημερινή διοίκηση του Δήμου Πεντέλης τα έργα της προηγούμενης!», προσθέτοντας ότι «όσον αφορά στην απόκτηση χώρου, γνωστού ως Οικοπέδου “Παλατιανού”, συνεχόμενο του χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων, είναι ένα έργο που έρχεται από το χθες».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης η Δημοτική Συμμαχία σημειώνει:

Οραματιστής της απόκτησής του και μεταλαμπαδευτής του οράματος αυτού σε άλλους ήταν ο επί σειρά ετών δ/ντης του 1ου Δημοτικού και αντιδήμαρχος Βασίλης Κωστόπουλος.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου από την πρώτη στιγμή  της διοίκησής του στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης το έβαλε στις προτεραιότητές του και από τον Σεπτέμβριο του 2015, έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, συγκεντρώθηκαν χρήματα μέσα σε τέσσερις μήνες και κατατέθηκαν στο Παρακαταθηκών και Δανείων 510.000 ευρώ για τη διασφάλιση της απόκτησής του.

Καθυστέρησε όμως η υλοποίηση της απόκτησής του διότι οι ιδιοκτήτες αρνούνταν να συναινέσουν. Μέχρι και στα δικαστήρια σύρθηκε ο Β. Κωστόπουλος για τους αγώνες του. Σύσσωμο όμως το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον δήμαρχο Δ. Στεργίου και τον αντιδήμαρχο Δ. Παπακωνσταντίνου τον στήριξαν και απηλάγει των ανυπόστατων κατηγοριών. Τελικά η σθεναρή αυτή στάση της τότε διοίκησης του Δήμου οδήγησε στη συναίνεση των ιδιοκτητών.

Μετά τη συναίνεση, τα χρήματα από το Παρακαταθηκών, επεστράφησαν τελικά στον Δήμο πρόσφατα και ολοκληρώθηκε η απόκτηση του χώρου.

Απορίας άξιον ποιους ευχαριστεί η κ. Κεχαγιά για τη «σημερινή» επιτυχία.

Ποια σημερινή; Μην αστειευόμαστε…

Και τη σχέση έχουν με την επιτυχία αυτή, αυτοί που βγαίνουν στη φωτογραφία;

Αλλά και η επέκταση του σχολείου και η δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου από την ΚτΥπ είναι ένα έργο «ώριμο» που άφησε η διοίκηση Στεργίου πενταετίας 2014-2019, στα σχολικά-αθλητικά πρότυπα του Συγκροτήματος Καλλιθέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet