Δημοτική Συμμαχία: Φόβος και ανασφάλεια στους πολίτες από το «μπάχαλο» στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Δημοτική Συμμαχία: Φόβος και ανασφάλεια στους πολίτες από το «μπάχαλο» στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης

Με αφορμή την αναταραχή που φαίνεται να επικρατεί στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημοτική Συμμαχία Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου σχολιάζει:

«Ανασφάλεια και αγανάκτηση κατέχει τους πολίτες του Δήμου Πεντέλης μετά τα όσα  τραγελαφικά είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και όσα άλλα που κυκλοφορούν και αφορούν τα τεκταινόμενα στην Πολιτική Προστασία του Δήμου και όχι μόνο.

Δύο γραμμές σχεδίων Πολιτικής Προστασίας, έριδες για το ποιο  θα εφαρμοστεί και ποιος θα συντονίσει, οδήγησαν σε παραίτηση της αρμόδιας αντιδημάρχου, της υπευθύνου του ΚΕΠΙΧ, διοικητικών στελεχών και μεγάλη κρίση και αποσυντονισμό στο εθελοντικό κλιμάκιο!

Τα παραπάνω γεννούν φόβο και ανασφάλεια στους πολίτες που προσεύχονται “ο Θεός να μας φυλάξει” με αυτούς που μας διοικούν, καθώς μπήκαμε στην αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού. Να μην καούμε δηλαδή.

Αυτοί που μας διοικούν δεν μας εμπνέουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν να μας προστατέψουν γιατί ναι μεν στις πλημμύρες και στα χιόνια καταταλαιπωρηθήκαμε, αλλά ήταν  10 μέρες και πέρασαν. Οι φωτιές  όμως φέρνουν καταστροφή που είναι ανεπανόρθωτη και μας συνοδεύει μία ζωή.

Αυτή είναι η αναδιάρθρωση της Πολιτικής Προστασίας που υποσχεθήκατε μετά τους αποκλεισμούς με τα χιόνια από τη θεομηνία ΕΛΠΙΣ κυρίες της διοίκησης;

Κυρίες και κύριοι της διοίκησης οφείλετε να διοικήσετε με σχεδιασμό και συντονισμό, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να εμπνεύσετε ασφάλεια στον πολίτη, να προστατέψετε ζωές και περιουσίες. Τα εσωτερικά σας δεν αφορούν τη διοίκηση του Δήμου, μπορούν να περιμένουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet