Διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τον δικαιούχο φορέα παροχής συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ») στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δ. Πεντέλης, πραγματοποιεί διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων (γιαούρτια 200 gr.) σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, από χορηγία της Ελληνικής Βιομηχανίας Γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. στη Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πεντέλης στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Για την παραλαβή των ανωτέρου προϊόντος οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης. Tηλ. 210 8032722, 210 8100884 & 885, e-mail: [email protected].

Αρμόδιος συντονιστής Δομής: Κωνσταντίνος Πολύμερος.

Βοηθητικό προσωπικό: Γιώργος Μπουκουβάλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet