Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης στις 28 & 29 Νοεμβρίου
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης στις 28 & 29 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τον δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό &Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ») στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιεί την 7η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της Δομής, και αφετέρου, από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων – καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη, κατεψυγμένα είδη, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, σχολικά είδη και είδη παιγνίων. Για την παραλαβή των προϊόντων και των ειδών ένδυσης, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet