Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης με τον δικαιούχο φορέα παροχής συνοδευτικών υποστηρικτικών υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πεντέλης, διοργανώνουν την 4η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης» την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00.

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της δομής, και αφετέρου, από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων/ καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη (ψωμί τοστ των 680 γρ., χυμός τομάτας των 500 γρ.), κατεψυγμένα είδη (φασολάκια πλατιά, αρακάς των 1.200 γρ.), γαλακτοκομικά προϊόντα (πλήρες γάλα και ελαφρύ γάλα 1 λίτρου, τυράκια για τοστ των 500 γρ.), βρεφικές τροφές (βρεφικές κρέμες των 300 γρ.), παιδικά – βρεφικά είδη ένδυσης (καλοκαιρινά και χειμερινά).

Για την παραλαβή των προϊόντων και των ειδών ένδυσης, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 8032722, 210 8100884 & 885, e-mail: koinw[email protected] (αρμόδιος συντονιστής Δομής: Κωνσταντίνος Πολύμερος, υπάλληλος Δομής: Γεώργιος Μπουκουβάλας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet