Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πεντέλης στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου
Κοινωνία

Διάθεση προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πεντέλης στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό, Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για την στήριξη των ευπαθών ομάδων εντός των ορίων του, θα πραγματοποιήσει διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου, κατά τις ώρες 11:00 έως 14:00, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ο οποίος στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών, μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της δομής και από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των κοινωνικών δομών για αντιμετώπιση της φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα θα είναι είδη παντοπωλείου, συσκευασμένα και κατεψυγμένα.

Για την παραλαβή των προϊόντων και των ειδών ένδυσης, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το  δελτίο ταυτότητας ή το δελτίο διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης στους τηλ. αριθμούς 210 8032722 και 210 8100884.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet