Διάθεση τροφίμων και ρουχισμού σε 200 οικογένειες
Κοινωνία

Διάθεση τροφίμων και ρουχισμού σε 200 οικογένειες

Στη μηνιαία διάθεση τροφίμων και ρουχισμού προς τις οικογένειες των δημοτών που έχουν ανάγκη προχώρησε, την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου αναφέρονται τα εξής:

Μια ανάσα ανθρωπιάς έδωσε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης στους συμπολίτες μας που «καίγονται» από την οικονομική κρίση, πραγματοποιώντας τη μηνιαία διάθεση τροφίμων.

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014 το Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, με πρωτοβουλία του δημάρχου μας και με συμπαραστάτη το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, μοίρασε σε 200 οικογένειες συμπολιτών μας δέματα τροφίμων και ρούχα για την αντιμετώπιση των βασικών αναγκών σε τρόφιμα και ρουχισμό.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, πιστός στις αρχές του και υλοποιώντας την αυτοδιοικητική του αποστολή, θα συνεχίσει τον αγώνα του από κάθε μετερίζι, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής και συνείδησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet