Διαδικτυακή συνάντηση Ν. Κεραμέως και δημάρχου Πεντέλης με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαδικτυακή συνάντηση Ν. Κεραμέως και δημάρχου Πεντέλης με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει διαδικτυακή συνάντηση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου, από τις 18:00 έως τις 19:30.

Η υπουργός θα απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς της πόλης σχετικά με το παρόν και το μέλλον της εκπαίδευσης.

Τη συνάντηση θα χαιρετήσει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

Ο συντονισμός θα γίνει από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Νεολαίας και πρόεδρο της ΔΕΠ, Φωτεινή Μαρκαντώνη.

Στόχος της συνάντησης είναι να υπάρξει μια άμεση επικοινωνία της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης με την υπουργό, ώστε να αναδειχθούν και να απαντηθούν τα κυριότερα ζητήματα που απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς, τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου.

Επίσης, σημειώνει ότι η διαδικτυακή συζήτηση δεν επιτρέπεται να βιντεοσκοπηθεί και να προβληθεί ή αναπαραχθεί ζωντανά ή βιντεοσκοπημένα για την προστασία προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων.

Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συνάντηση παρακαλούνται να το δηλώσουν στον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαδικτυακή συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της Δημάρχου Πεντέλης Δήμητρας Κεχαγιά με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου Πεντέλης – Penteli Official Website

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet