Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από τον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από τον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με τον δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πεντέλης, πραγματοποιεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019 και ώρες 11:00 – 14:00 την 5η διάθεση προϊόντων σε  ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δ. Πεντέλης».

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στεγάζεται στο «Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων» (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των παράλληλων δράσεων ενίσχυσης της δομής, και, αφετέρου, από χορηγίες Εταιρειών Τροφίμων και Τοπικών Επιχειρήσεων/καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου & συσκευασμένα είδη, κατεψυγμένα είδη, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικά – βρεφικά είδη ένδυσης, σχολικά είδη και είδη παιγνίων.

Για την παραλαβή των προϊόντων και των ειδών ένδυσης, οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το Δελτίο Ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πεντέλης (τηλ. 210 8032722, 210 8100884 & 885, e- mail: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet