Διασκέδασαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές στο Δημοτικό & Γυμνάσιο Πεντέλης
Κοινωνία

Διασκέδασαν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές στο Δημοτικό & Γυμνάσιο Πεντέλης

Με τη συμμετοχή των μαθητών του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου Πεντέλης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών, με την παρουσία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αλλά και κόσμου, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.

Το χριστουγεννιάτικο μουσικό δρώμενο «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» από την ομάδα της Θέκλας Μαντέλη συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, το θεραπευτικό μασάζ (ρεφλεξολογίας) τους χαλάρωσε ενώ διασκέδασαν ακούγοντας Δημήτρη Φραγκισκάκο με τις Κιθαροσπουδές.

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Δεκεμβρίου 2014 οι μαθητές του Γυμνασίου Πεντέλης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «Ο εγωιστής γίγαντας».

Ήταν μία καλοδουλεμένη παράσταση με ευρηματικές ερμηνείες από τα παιδιά στην οποία παρέστη ο δήμαρχος Πεντέλης, ο οποίος και συνεχάρη τους μαθητές, τη διευθύντρια, τον Σύλλογο Καθηγητών καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πεντέλης που συνδιοργάνωσαν τη θεατρική παράσταση και το μπαζάρ με σπιτικά γλυκά και χειροτεχνίες των μαθητών που ακολούθησε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet