Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», δράση ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση την Παρασκευή 22  Οκτωβρίου  2021. Κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση γύρω από την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της. Η δράση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Κολυμβητήριο – Μελισσίων Αλεξάνδρου Παναγούλη 9, Μελίσσια) από τις 09.30 έως 13:30, υπό την ιατρική επίβλεψη της κ. Κρίστη Μωραΐτου, ενδοκρινολόγου-διαβητολόγου.

Η είσοδος για τη δράση καθορίζεται κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πεντέλης.

Μπορούν επίσης να κλείσουν το ραντεβού τους και τηλεφωνικώς καλώντας στον αριθμό 210 8100884 (εσωτ. 21 και 29) από 08:00 έως 15:00 καθημερινά.

Η πρόσκληση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα ή έχουν αρνητικό rapid test τελευταίου 24ώρου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet