Δ. Κεχαγιά: Θα έχουμε τον Δήμο Πεντέλης πάντα καθαρό και περιποιημένο, παρά τις αντιδράσεις όσων ανήκουν στο χθες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Θα έχουμε τον Δήμο Πεντέλης πάντα καθαρό και περιποιημένο, παρά τις αντιδράσεις όσων ανήκουν στο χθες

Με αφορμή τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση μέρους του τομέα Καθαριότητας στην πόλη της Πεντέλης η δημοτική αρχή δίνει τις δικές της απαντήσεις και γνωστοποιεί το δικό της όραμα σχετικά με το μέλλον της περιοχής.

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή σημειώνει:

«Ο Δήμος Πεντέλης προχωρά στο μέλλον, αφήνοντας πίσω του ένα παρελθόν που σημαδεύτηκε επί δεκαετίες από τη γραφειοκρατία, την αναποτελεσματικότητα, τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό, την αδιαφάνεια και το υψηλό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

»Η καθαριότητα της πόλης είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και η πόλη θα καθαρίσει, παρά τις αντιδράσεις όσων έχουν ή εξυπηρετούν αντίθετα συμφέροντα. Οι πολίτες θα λαμβάνουν τις υπηρεσίες καθαριότητας που τους αξίζουν και θα προστατευτούν οι υπάρχουσες  θέσεις εργασίας στην καθαριότητα.

»Η απόφασή μας είναι αμετάκλητη! Η πόλη θα καθαρίζεται με τον αποτελεσματικότερο τρόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους δημότες. Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, που κατά ομολογία και των ίδιων των εργαζομένων, αδυνατεί να προβεί στην αποτελεσματική καθαριότητα της πόλης, θα ενισχυθεί με τις υπηρεσίες τρίτων».

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, δηλώνει:

«Περίμενα σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά διαψεύστηκα! Δυστυχώς, παραμένουν δέσμιοι του φτηνού λαϊκισμού και των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων. Έχουν μείνει στο παρελθόν.

»Ξεκαθαρίζω για ακόμη μία φορά. Η ανάθεση μέρους των υπηρεσιών Καθαριότητας σε εξωτερικά συνεργεία έγινε για να επιλύσουμε το πρόβλημα που επί χρόνια ταλανίζει την πόλη μας.

»Θα έχουμε τον Δήμο μας πάντα καθαρό και περιποιημένο, παρά τις αντιδράσεις όσων ανήκουν στο χθες. Το συμφέρον της πόλης μας και των δημοτών μας είναι πάνω από το δικό τους!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet