Δ. Κεχαγιά: Στον χώρο των 110 στρεμμάτων στο ΝΙΕΝ θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο δάσος για τους πολίτες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Στον χώρο των 110 στρεμμάτων στο ΝΙΕΝ θα δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο δάσος για τους πολίτες

«Η παραχώρηση του χώρου του ΝΙΕΝ θα δώσει τη δυνατότητα στον Δήμο Πεντέλης να προστατεύσει το δάσος ακόμη καλύτερα», δήλωσε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Συνδέσεις» της 29 Ιουνίου 2020.

Ειδικότερα, η κ. Κεχαγιά ανέφερε:

Είμαστε περήφανοι ως Δήμος που μετά από τόσα χρόνια αγώνων όλων των προηγούμενων διοικήσεων Μελισσίων και Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτά τα 110 στρέμματα.

»Μας δίνεται η ευκαιρία, μετά την υπογραφή σε λίγες μέρες της σύμβασης παραχώρησης από τον ΕΦΚΑ, να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο δάσος μέσα στην πόλη, ένα δάσος καλά προστατευμένο και περιποιημένο, το οποίο οι πολίτες θα μπορούν να χαρούν, αφού ο χώρος από κλειστός τόσα χρόνια θα γίνει επισκέψιμος, με καθορισμένο ωράριο και κανόνες λειτουργίας.

»Θα υπάρξει ενίσχυση των μέτρων πυρασφάλειας από τον Δήμο, θα αποκατασταθεί η περίφραξη και θα υπάρχει συνεχής φύλαξη του χώρου.

»Σε συνεργασία με το δασαρχείο, στη βάση μίας διαχειριστικής μελέτης που απαιτείται, σε συνεργασία με όλες τις συναρμόδιες αρχές, αλλά και τηρώντας το πλαίσιο και τις χρήσεις που θα επιτρέπει η παραχώρηση, φιλοδοξούμε να αποδώσουμε στους δημότες μας, αλλά και γενικότερα στους επισκέπτες μας, έναν μοναδικό χώρο περιπάτου, αλλά και φιλοξενίας ήπιων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet