Δ. Κεχαγιά: Τι είπε στο κανάλι της Βουλής για τις ψηφιακές υπηρεσίες, το γήπεδο Ν. Πεντέλης και την υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Τι είπε στο κανάλι της Βουλής για τις ψηφιακές υπηρεσίες, το γήπεδο Ν. Πεντέλης και την υπογειοποίηση των καλωδίων ρεύματος

Την εξέλιξη της εφαρμογής του προγράμματος της δημοτικής αρχής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Βουλής.

Αναφερόμενη στο ευρύ πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου, η Δήμητρα Κεχαγιά επεσήμανε «τις ψηφιακές ευκολίες που παρέχονται πλέον στους δημότες, οι οποίοι μέσα από τις εφαρμογές της ιστοσελίδας του Δήμου εξυπηρετούνται γρήγορα, εύκολα χωρίς γραφειοκρατία και ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας υπηρεσίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η δήμαρχος ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής FixMyCity, η οποία παρέχει στους δημότες τη δυνατότητα να βρίσκουν λύση στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σχετικά με το γήπεδο της Νέας Πεντέλης, η κ. Κεχαγιά ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στο Δασαρχείο Πεντέλης το τελικό σχέδιο τόσο για την αξιοποίηση του γηπέδου όσο και για την περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής του Λόφου του Προφήτη Ηλία.

«Η διαχειριστική μελέτη δεν αφορά μόνο την αποκατάσταση του γηπέδου», είπε η δήμαρχος, «το σημαντικότερο είναι ότι θα αναπλαστεί ο περιβάλλον χώρος με περιπατητικά μονοπάτια για τους πολίτες, με κατάλληλο επιμελή φωτισμό, με σημεία πυρόσβεσης και κάμερες πυρασφάλειας». Η ίδια εκτίμησε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2023.

Τέλος, η κ. Κεχαγιά εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσον αφορά την υπογειοποίηση, και στις τρεις δημοτικές κοινότητες, όλου των καλωδίων της μέσης τάσης και ενός μέρους της χαμηλής τάσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet