Δ. Παπακωνσταντίνου: Καθοριστική η συμβολή μας στη διαμόρφωση της πρότασης για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Παπακωνσταντίνου: Καθοριστική η συμβολή μας στη διαμόρφωση της πρότασης για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών

Ότι «η συμβολή του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία για τη διαμόρφωση της πρότασης για τη μείωση των αντικειμενικών αξιών ήταν καθοριστική» αναφέρει ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.

Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο με μία καθοριστική ομόφωνη απόφασή του και ύστερα από εισήγηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής αποφάσισε να εισηγηθεί προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών τη μείωση των αντικειμενικών αξιών.

Η πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκεκριμενοποιείται σε οριζόντια μείωση των αντικειμενικών αξιών με ποσοστό από 12 έως 15%, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά δεδομένα της χώρας, την πτώση της τιμής των ακινήτων αλλά και τις χωρίς ορθολογισμό τιμές που είχαν καθοριστεί ανά περιοχές.

Επιπλέον με δεδομένο ότι ο καλλικρατικός Δήμος Πεντέλης αποτελείται από τρεις πρώην Δήμους προτείνεται στους οριακούς δρόμους των Δήμων που είχε καθοριστεί γραμμική τιμή, αυτή να επανεξεταστεί.

Η συμβολή του συνδυασμού μας στη διαμόρφωση της πρότασης ήταν καθοριστική τόσο με τη συμμετοχή των μελών του όσο και με την υποβολή προτάσεων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet