Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Πεντέλης στις 20/3
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Δήμο Πεντέλης στις 20/3

Τώρα περισσότερο από ποτέ στεκόμαστε στο πλευρό των συναθρώπων μας

Ο Δήμος Πεντέλης συμβάλλει στην προσπάθεια για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα που είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της κρίσης που προκαλεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και χώρο στο Κολυμβητήριο του Δήμου Πεντέλης (Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο, Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια), την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 κατά τις ώρες 09:30-13:00.

Ο χώρος του Κολυμβητηρίου παραμένει κλειστός στους πολίτες, έχει απολυμανθεί και θα απολυμανθεί και μετά τη δράση, όπως αναφέρει ο Δήμος.

Τη δράση αιμοληψίας θα διενεργήσει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Αμ. Φλέμινγκ», στελεχωμένο από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό στην τήρηση των υγειονομικών κανονισμών προστασίας των αιμοδοτών.

Η συμμετοχή όλων σε αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες πριν την προσέλευση τους να καλούν στον τηλ. αριθμό 213 2050007 για το κλείσιμο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Κατά την προσέλευσή τους στον χώρο της Αιμοδοσίας, παρακαλούνται επίσης, να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet