Εθελοντική αιμοδοσία στα Μελίσσια στις 19 Ιουνίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στα Μελίσσια στις 19 Ιουνίου

Ο Δήμος Πεντέλης διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και πολιτών του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλ. Παναγούλη 9, Μελίσσια), από τις 09.30 έως τις 13.00.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου δεν είναι απλώς μία πράξη αγάπης, αλλά επιτακτική ανάγκη και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας προς τους συνανθρώπους μας που χρήζουν αίματος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πρόσφατη πανδημία. Σημειώνεται ότι είναι η 11η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται τους τελευταίους 29 μήνες.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση ενημέρωσης και εγγραφών Δοτών Μυελού των Οστών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμινγκ, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Οι εθελοντές αιμοδότες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις κ.κ. Σαπουνά Θεοδώρα τηλ. 213 2050017, Χατζηνικολάου Μαρία τηλ. 6937 401249 και Βλάχου Αγγελική τηλ. 6944 907262.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet