Εκδήλωση για την αποπεράτωση Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Εκδήλωση για την αποπεράτωση Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής

Την Κυριακή 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επιτυχής εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποπεράτωση του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στη Νέα Πεντέλη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου που ακολουθεί.

Μεγάλης αποδοχής έτυχε από τον κόσμο το κάλεσμα της Επιτροπής ανέγερσης του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στη Δημοτική Κοινότητα της Νέας Πεντέλης, για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα διατεθούν στην αποπεράτωση της εκκλησίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας και οι δημότες ψυχαγωγήθηκαν με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.

Χαιρετίζοντας τους παρισταμένους, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, τόνισε ότι η εκδήλωση είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, θα ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια και ο Δήμος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αποπεράτωσης του Ιερού Ναού, καθώς οι εκκλησίες δεν σηματοδοτούν μόνο την πίστη μας, αλλά την ίδια την ύπαρξή μας ως λαός.

Στην παραδοσιακή μουσική βραδιά παρευρέθησαν ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος και ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet