Δ. Στεργίου: Το χαλασμένο φανάρι… σηματοδοτεί την “ολιγωρία του κράτους”
Κοινωνία

Δ. Στεργίου: Το χαλασμένο φανάρι… σηματοδοτεί την “ολιγωρία του κράτους”

Εκτός λειτουργίας (και όχι για πρώτη φορά) είναι οι φωτεινοί σηματοδότες στον κόμβο των Μελισσίων, επί των οδών Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπανδρέου, Παναγή Τσαλδάρη και Ελευθερίου Βενιζέλου. Το γεγονός οδήγησε τη δημοτική αρχή να προβεί σε ανακοίνωση, στην οποία επιρρίπτει τις ευθύνες για τη μη λειτουργία του φωτεινού σηματοδότη στην “ολιγωρία” της κεντρικής εξουσίας.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης επισημαίνει ότι ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για την επισκευή των σηματοδοτών, την οποία έχει ζητήσει από το κράτος. Παράλληλα, παρακαλεί τους πολίτες να διέρχονται από τον ανωτέρω κόμβο με πολύ μεγάλη προσοχή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Για πολλοστή φορά οι σηµατοδότες στον κεντρικότερο κόµβο της πόλης επί των οδών ∆ηµοκρατίας, Ανδρέα Παπανδρέου, Παναγή Τσαλδάρη και Ελ. Βενιζέλου, είναι εκτός λειτουργίας.

Η ολιγωρία του κράτους για άµεση επέµβαση σε θέµατα κυκλοφοριακής ασφάλειας εγκυµονεί σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή των πολιτών και είναι ανεπίτρεπτη και εγκληµατική.

Ο ∆ήµος µας µε έγγραφα αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις πολλάκις έχει επισηµάνει την άµεση αναγκαιότητα επισκευής των φωτεινών σηµατοδοτών καθ΄ ότι είναι αναρµόδιος για την άµεση επέµβαση επ΄ αυτών.

Παρακαλούνται οι πολίτες που χρησιµοποιούν τους παραπάνω δρόµους να διέρχονται µε τη µέγιστη προσοχή έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχηµάτων.

Ο ∆ήµαρχος Πεντέλης

∆ηµήτρης Στεργίου – Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet