Ενισχύεται η αστυνομική παρουσία στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Ενισχύεται η αστυνομική παρουσία στον Δήμο Πεντέλης

Με τον νέο διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα, και τον διευθυντή Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, Ιωάννη Λιανουδάκη, συναντήθηκε την Παρασκευή 21/2 η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα ασφάλειας του Δήμου Πεντέλης, με τη δήμαρχο να τονίζει ότι υπάρχει ανάγκη ενίσχυσης των αστυνομικών μέτρων και των περιπολιών σε ολόκληρο τον Δήμο, καθώς είναι από τους μεγαλύτερους σε έκταση και περιλαμβάνει περιοχές απομακρυσμένες και αραιοκατοικημένες.

Από την πλευρά των εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας επισημάνθηκε ότι, με τις νέες προσλήψεις, υπάρχει ήδη από μηνός ενίσχυση των περιπολιών στον Δήμο Πεντέλης από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και υπήρξε δέσμευση για προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής.

Επίσης, συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή συνεργασία και συνεχής επικοινωνία για την επόπτευση και την ασφάλεια της περιοχής, καθώς και συνδυασμένες δράσεις του Δήμου και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κ. Κεχαγιά μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Είχαμε μία εποικοδομητική συνεργασία με τη νέα ηγεσία της Αστυνομίας στην περιοχή μας. Λάβαμε τη διαβεβαίωση από τον κ. ταξίαρχο ότι η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή μας θα ενισχυθεί και θα γίνονται περισσότερες περιπολίες στους δρόμους. Εμείς, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε τις ενέργειές μας για να αυξήσουμε τον φωτισμό, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του Δήμου μας και για να έχουμε αποτελεσματικότερη φύλαξη των δημοτικών κτηρίων.

»Συνεχίζουμε τη συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής ευθύνης του Δήμου μας. Για όλους μας, η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους αποτελεί πρώτη προτεραιότητα».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, η αντιδήμαρχος της Δημοτικής Kοινότητας Πεντέλης και Διοικητικών Υπηρεσιών, Νατάσα Κοσμοπούλου και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Καρβουνάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet