«Ευχαριστώ» της δημάρχου Πεντέλης προς όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» της δημάρχου Πεντέλης προς όλους όσοι συνέβαλαν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ευχαριστεί του συμμετέχοντες στο Εθελοντικό Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης για την συνεχή ετοιμότητα στην οποία ήταν το τελευταίο τριήμερο, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά και όσους ακόμη συμμετείχαν στο κοινό μέτωπο προστασίας της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, η κ. Κεχαγιά αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές του Eθελοντικού Kλιμακίου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας σημαντικό έργο και υπηρεσίες στον Δήμο και τους πολίτες σε κάθε περιστατικό έκτακτης ανάγκης.

Ειδικά το τελευταίο τριήμερο ήταν σε συνεχή επιφυλακή και σε απόλυτη ετοιμότητα επενέβησαν σε σειρά περιστατικών πυρκαγιών συμβάλλοντας σημαντικά στην αντιμετώπιση τους.

Ευχαριστώ επίσης τα υπηρεσιακά στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον ΣΠΑΠ, για την ετοιμότητα τους και τον άψογο συντονισμό κατά τη διάρκεια των περιστατικών των τριών τελευταίων ημερών. Η αυτοθυσία και η αγάπη για αυτό που κάνουν, είναι παράδειγμα για όλους μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet