“Ευχαριστώ” Δ. Στεργίου-Καψάλη για όσους επιχείρησαν κατά του χιονιά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

“Ευχαριστώ” Δ. Στεργίου-Καψάλη για όσους επιχείρησαν κατά του χιονιά

Ευχαριστήριο προς όλου όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση των δράσεων του Δήμου Πεντέλης κατά την πρόσφατη κακοκαιρία εξέδωσε το γραφείο Τύπου του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

1. Σας γνωρίζουμε ότι η αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού την περίοδο από 29 Δεκεμβρίου 2014 έως και 8 Ιανουαρίου 2015 έγινε από τους αρμόδιους αιρετούς της διοίκησης του Δήμου (Δήμαρχο και Τοπικούς Αντιδημάρχους ) το προσωπικό και τους εθελοντές του Δήμου σύμφωνα με την υφιστάμενη σχεδίαση.

2. Ευχαριστώ τους Τοπικούς Αντιδημάρχους κ.κ. Τσουχνικά Ηλία, Μελισσίων, Ζώη Ιωάννη, Πεντέλης και Κοντουλάκο Ελευθέριο, Νέας Πεντέλης και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πεντέλης κ. Ζούνη Ιωάννη και Νέας Πεντέλης κ. Μιχελακάκη Μανώλη.

3. Ευχαριστώ το προσωπικό που υλοποίησε την δράση αυτή, Δ/ντές Υποδομών και Πολιτικής Προστασίας, λοιπούς εργαζομένους (χειριστές και εργάτες).

4. Ευχαριστώ τους εθελοντές χειριστές των εκχιονιστικών οχημάτων – μηχανημάτων και εργάτες εκχιονισμού και τους εθελοντές στελέχωσης του ΚΕΠΙΧ.

5. Τέτοιες λειτουργίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη και την άριστη λειτουργία του Δήμου μας και της Αυτοδιοίκησης ευρύτερα και τη συμβολή του εθελοντισμού στον αγώνα αυτό.

6. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Στεργίου- Καψάλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet