Δ. Κεχαγιά: Το θέμα της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της 3ης και της 4ης γειτονιάς Μελισσίων το παραλάβαμε εκεί που το αφήσαμε το 2010
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δ. Κεχαγιά: Το θέμα της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της 3ης και της 4ης γειτονιάς Μελισσίων το παραλάβαμε εκεί που το αφήσαμε το 2010

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τη διαδικασία ένταξης της 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η αντιδήμαρχος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Άντα Μπούσουλα, από την πλευρά της, ενημέρωσε για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η διοίκηση για τη διευθέτηση των ζητημάτων που έχουν προκύψει από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στον Δήμο Πεντέλης.

Στην παρέμβασή της, η κ. Κεχαγιά τόνισε:

Όσον αφορά στα χρονίζοντα πολεοδομικά ζητήματα της πόλης, έχουμε αποδείξει στον ενάμισι χρόνο που είμαστε διοίκηση, ότι αποτελούν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα.

Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι η ένταξη της 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, το οποίο το βρήκαμε το 2019 εκεί που το αφήσαμε το 2010. 

Εργαζόμαστε, με στόχο τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών ζωής στον Δήμο μας, προσπαθώντας να επιλύσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες εδώ και καιρό.

Στην περίπτωση της ένταξης 3ης και 4ης γειτονιάς των Μελισσίων, η ένταξη των περιοχών αυτών στο Σχέδιο Πόλης θα δώσει εκτός των άλλων τη δυνατότητα και στον Δήμο να αποκτήσει χώρους για τη δημιουργία νέων απαραίτητων υποδομών, σχολικών, αθλητικών, πολιτισμού, αλλά και ελεύθερων χώρων για τους πολίτες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το συγκεκριμένο θέμα είναι για εμάς προτεραιότητα.

Είμαστε σε στενή συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε θετικές εξελίξεις τόσο για τους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών, όσο και για τους κατοίκους της πόλης γενικότερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet