Η Συμπολιτεία συγχαίρει τον Βλάσση Σιώμο
Κοινωνία

Η Συμπολιτεία συγχαίρει τον Βλάσση Σιώμο

Με αφορμή την εκλογή του Βλάσση Σιώμου στη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία, με την οποία ο κ. Σιώμος έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, Μανώλης Γραφάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O Βλάσσης Σιώμος εξελέγη πρόεδρος του ΣΠΑΠ. Μπράβο του. Το άξιζε. Παλεύει τόσα χρόνια από κάθε θέση, απλού στρατιώτη και εθελοντή για το Πεντελικό.

Τώρα από τη θέση του προέδρου του ΣΠΑΠ πιστεύω ότι θα καταφέρει περισσότερα. Είναι για εμάς της Συμπολιτείας μεγάλη ικανοποίηση που ένα μέλος μας αναλαμβάνει αυτή τη σοβαρή υπευθυνότητα για το βουνό και την πόλη.

Τον καλώ να πορευθεί ενωτικά, να είναι πρόεδρος όλου του ΣΠΑΠ και των δήμων που τον αποτελούν, να είναι πρόεδρος όλου του Πεντελικού. Και είμαι σίγουρος ότι έτσι θα είναι και θα έχει μια πετυχημένη θητεία.

Καλή δουλειά φίλε Βλάσση!».

Ο ίδιος ο κ. Σιώμος μετά την εκλογή του δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους αυτοδιοικητικούς συναδέλφους, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που συνετέλεσαν στην εκλογή μου στην προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού. Επίσης ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου της Συμπολιτείας που με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο Δ.Σ. του ΣΠΑΠ.

Ελπίζω με τη βοήθεια των συναδέλφων του Διοικητικού Συμβουλίου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους, έτσι ώστε να προωθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον σκοπό για τον οποίο έχει ιδρυθεί ο ΣΠΑΠ, που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση με κάθε τρόπο του περιβάλλοντος στο Πεντελικό βουνό».

Το σύνολο των αιρετών, των στελεχών, των μελών και των φίλων της Συμπολιτείας εύχεται, σε ανακοίνωσή του, στον κ. Βλάσση Σιώμο «συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει να επιτελέσει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet