Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο στον Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει για την επόμενη σχολική χρονιά και συγκεκριμένα από Σεπτέμβριο 2021 έως Ιούλιο 2022 δωρεάν για τους δικαιούχους των σχετικών voucher, δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι η αίτησή τους θα εγκριθεί μέσω της ΕΕΤΑΑ και του προγράμματος «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2021-2022» με την εξασφάλιση voucher.

Για την υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στον σύνδεσμο https://web.eetaa.gr:38446/  και να διαβάσουν αναλυτικά τις οδηγίες της προκήρυξης.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στην κατοχή τους τους κωδικούς Taxisnet της ωφελούμενης (μητέρα) και του συζύγου για την τελική συναίνεση.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Πεντέλης να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο https://penteli.gov.gr, ώστε να επικοινωνήσουν οι αρμόδιοι μαζί τους για οδηγίες. Ο Δήμος Πεντέλης δύναται να βοηθήσει όλη τη διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης και της υποβολής του φακέλου.

Επίσης, όσοι γονείς δεν είναι δικαιούχοι του προγράμματος, αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτό, καταβάλλοντας σχετική συνδρομή στον Δήμο Πεντέλης, καλούνται να συμπληρώσουν την ανωτέρω αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα – Παρασκευή, από 08:00 έως 16:00, στους τηλ. αριθμούς 213 2050004 και 210 8100884.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet