Καθαρισμός στο εξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων από τον ΣΠΑΠ και αποκατάσταση δασικών δρόμων
Αυτοδιοίκηση

Καθαρισμός στο εξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων από τον ΣΠΑΠ και αποκατάσταση δασικών δρόμων

Εν όψει του εορτασμού των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους Πεντελικού στις 8 Νοεμβρίου 2018, εθελοντές του ΣΠΑΠ προέβησαν σε καθαρισμό του Ναού και του περιβάλλοντος χώρου αυτού, ενώ παράλληλα αποκαταστάθηκαν και οι δύο δασικοί δρόμοι που οδηγούν στο εξωκλήσι.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Αποκατάσταση του Πεντελικού και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Αναλάβαμε την πρωτοβουλία και καθαρίσαμε τον Ναό, τους εξωτερικούς χώρους, την αυλή και τα καταφύγια. Παράλληλα με τη βοήθεια χωματουργικού μηχανήματος, αποκαταστήσαμε τη βατότητα για ακόμη μία φορά εφέτος των δύο δασικών δρόμων που οδηγούν στους Αγίους Ασώματους στο Πεντελικό. Οι δρόμοι αυτοί είχαν αποκατασταθεί από τον ΣΠΑΠ κατά τη διάρκεια της άνοιξης και τώρα επιδιορθώσαμε τμήματα του δρόμου που υπέστησαν πάλι κάποιες ζημιές.

»Διοίκηση και εθελοντές του ΣΠΑΠ είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε τη χαρά για μία ακόμη χρονιά να βοηθάμε στην προετοιμασία για την εορτή των Ταξιαρχών στους Αγίους Ασωμάτους, σε απόλυτη συνέπεια με τις δράσεις που εδώ και τέσσερα χρόνια πραγματοποιούμε, τόσο για την αποκατάσταση των δασικών δρόμων, όσο και για την ανάδειξη σημαντικών σημείων του Πεντελικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet