Κατασκευάστηκε ο αγωγός της αποχέτευσης στην οδό Δελφών στα Μελίσσια
Κοινωνία

Κατασκευάστηκε ο αγωγός της αποχέτευσης στην οδό Δελφών στα Μελίσσια

Ένα από τα δυσκολότερα και χρόνια προβλήματα των Μελισσίων είναι η αποχέτευση και η διάνοιξη της οδού Δελφών στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αφροδίτης και Διονύσου, όπως αναφέρει η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης. Συμπληρώνει δε ότι από τις προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί η διάνοιξη ήταν η κατασκευή της αποχέτευσης της οδού.

Τελικώς αυτό επετεύχθη «με συντονισμένες ενέργειες της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά και καλή συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ» όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκε την περασμένη εβδομάδα ο αγωγός αποχέτευσης της οδού Δελφών, από τη συμβολή της με την οδό Αφροδίτης έως το τέλος του αδιεξόδου και έτσι επιλύθηκε ένα βασικό και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Η ΕΥΔΑΠ ανέλαβε το σύνολο της δαπάνης του έργου, ενώ τα νοικοκυριά που θα συνδεθούν δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος της σύνδεσης, το οποίο καλύπτεται από την Εταιρεία, σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση του Δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης ο Δήμος θα συνεχίσει τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της πράξης αναλογισμού, που τελικά θα οδηγήσει στη διάνοιξη της οδού Δελφών στο συγκεκριμένο τμήμα.

Η δήμαρχος Πεντέλης δήλωσε σχετικά:

«Είναι αδιανόητο τη σημερινή εποχή να υπάρχουν ακόμη περιοχές στον Δήμο μας χωρίς δίκτυο αποχέτευσης. Από τις πρώτες μέρες στη διοίκηση του Δήμου ασχολήθηκα προσωπικά με τα ζητήματα αυτά. Έτσι, μετά τη δρομολόγηση του έργου αποχέτευσης της Καλλιθέας Πεντέλης, έργο που θα δημοπρατηθεί από την ΕΥΔΑΠ στις αρχές του χρόνου, λύσαμε και το πρόβλημα της αποχέτευσης της Δελφών.

Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το πρόγραμμά μας και τα θετικά αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με εντατικότερους ρυθμούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet