Κοντά στα παιδιά του προγράμματος Καλοκαιρινής Απασχόλησης η δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Κοντά στα παιδιά του προγράμματος Καλοκαιρινής Απασχόλησης η δήμαρχος Πεντέλης

Η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, συνοδευόμενη από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Νεολαίας, Φωτεινή Μαρκαντώνη, επισκέφθηκε τα δύο κέντρα, στα οποία παρέχεται από τον Δήμο Πεντέλης, το πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για τα παιδιά, όπου συνάντησε γονείς και μικρά παιδιά κατά την προσέλευσή τους.

Το πρόγραμμα στελεχώνεται από έμπειρους εκπαιδευτικούς που έχουν την ευθύνη για την αρμονική και ασφαλή λειτουργία του και δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές  και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

Η κ. Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Συνεπείς στην προσπάθειά μας για τη στήριξη της οικογένειας και των παιδιών και παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες είναι διαφορετικές από άλλες χρονιές, καταφέραμε να ικανοποιήσουμε ανάγκη των παιδιών να βγουν σε εξωτερικούς χώρους, να συναντηθούν με τους φίλους τους και να κάνουν νέους, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν, με απόλυτο σεβασμό στην τήρηση των αναγκαίων μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν.

»Παρά το ότι δεν επιτρέπονται όλες οι δραστηριότητες, λόγω των μέτρων της Covid, όπως για παράδειγμα η χρήση του κολυμβητηρίου, εξ αιτίας της απαγόρευσης χρήσης των αποδυτηρίων, το πρόγραμμα το οποίο διοργανώσαμε για τα παιδιά είναι πλήρες με πολυποίκιλες δραστηριότητες.

»Η επιτυχία του προγράμματος αυτού αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επιτυχία και του ΚΔΑΠ της χειμερινής περιόδου, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του με την επόμενη σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet