Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων & ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων & ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων και το ΚΑΠΗ Νέας Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Α΄ ΚΑΠΗ Μελισσίων, παρουσία μελών και φίλων του.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε έδωσε συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, Τίτσα Κυβέλου, για την εθελοντική της προσφορά στον χώρο του ΚΑΠΗ που, όπως τονίστηκε, «δεν αποτελεί μόνο χώρο ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, αλλά και χώρο δημιουργίας» και τόνισε ότι, «όπως κάθε αφετηρία έτσι και η αρχή της νέας χρονιάς σηματοδοτεί τον απολογισμό του χθες και τον προγραμματισμό του αύριο», στέλνοντας μηνύματα πατριωτισμού, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η δημοτική σύμβουλος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Νίκος Τόλιος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Ελένη Γκρέτσα, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 το ΚΑΠΗ της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο υπουργός χαιρέτισε την εκδήλωση δίνοντας συγχαρητήρια στον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, και στη διοίκηση για τη λειτουργία του θεσμού των ΚΑΠΗ που, όπως είπε, «είναι ένας θεσμός που δικαιώθηκε από την ίδια τη ζωή ως χώρος ζεστασιάς και ανθρωπιάς, όπου σπάει η μοναξιά».

Ο δήμαρχος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε το μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ, Νίκος Οικονομίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Λευτέρης Κιτσούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Άννα Βασιλείου και Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, η αντιπρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet