Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Ας πάψει να κομπάζει η διοίκηση που τα ξεπουλά όλα στους ιδιώτες
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Ας πάψει να κομπάζει η διοίκηση που τα ξεπουλά όλα στους ιδιώτες

Από τη δική της σκοπιά σχολιάζει η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης τις τελευταίες ανακοινώσεις από πλευράς διοίκησης του Δήμου σχετικά με τα οφέλη που έχουν προκύψει για τους δημότες τόσο από την ανάθεση μέρους της Καθαριότητας σε ιδιώτες, όσο και από τη μεταφορά των πυλών της ΔΕΗ από τη Ν. Πεντέλη.

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει:

«Πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης είναι ότι η εγκατάσταση και η μετεγκατάσταση, ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη των δικτύων και όλων των υποδομών πρέπει να γίνεται με πόρους από τον κρατικό προϋπολογισμό.

»Αυτή η θέση εκφράζει τη θέληση του λαού μας να μην πληρώνει συνεχώς από την τσέπη του και φωτίζει παράλληλα, στη δική μας αντίληψη, την προοπτική ενός ενιαίου κρατικού φορέα ενέργειας που θα κατευθύνει πόρους, προσωπικό και έρευνα με γνώμονα αποκλειστικά το λαϊκό συμφέρον και την ισόρροπη ανάπτυξη ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος, μακριά από τη λογική του κέρδους και των επιχειρηματικών σχεδιασμών».

»Στην παραπάνω βάση εξετάζουμε και το ζήτημα της μετεγκατάστασης των πυλώνων στη Νέα Πεντέλη».

Επιπροσθέτως, η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει ότι «πρέπει να σταματήσουν όμως οι κομπασμοί και η αλαζονεία τόσο από τη συνδιοίκηση Κεχαγιά-Παλαιοδήμου, όσο και από άλλες δυνάμεις. Τώρα θυμήθηκαν να διαφημίσουν τα περί “εξοικονόμησης” και τα “χρηστά οικονομικά”; Αλήθεια, η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας που ξεκίνησε επί Στεργίου και ολοκληρώνεται σήμερα, οι ξέφρενες εργολαβίες στον Δήμο δεν “φεσώνουν” τους δημότες με εκατομμύρια ευρώ; Εκεί δεν τίθεται θέμα “εξοικονόμησης”;».

Τέλος, στο σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «δεν τους ενδιαφέρουν η ζωή και τα δικαιώματα του λαού της πόλης μας. Η “εξοικονόμηση” και τα “ισοσκελισμένα οικονομικά” τους έχουν ταξικό πρόσημο. Κανένας να μην παγιδευτεί στους μικροκομματικούς τους “ανταγωνισμούς”, στους παραγοντισμούς. Η λογική τους είναι κοινή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από τον λαό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet