Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Η διοίκηση Στεργίου ψεύδεται και παίζει με την υγεία των εργαζομένων
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Η διοίκηση Στεργίου ψεύδεται και παίζει με την υγεία των εργαζομένων

Ότι λέει ψέματα σχετικά με την παροχή των απαραίτητων Μέσω Ατομικής Προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάς.

Στη σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, για ακόμα μια φορά, συνειδητά κοροϊδεύει. Συνειδητά πουλάει ψέματα και μεταξωτές κορδέλες, ακόμα και όταν πρόκειται για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης, όλοι ακούσαμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Ψέματα! Οι εργαζόμενοι στη Κοινωφελή Εργασία, αυτοί δηλαδή που παίρνουν μισθό 546 ευρώ, παρότι δουλεύουν για διάστημα άνω των 5 μηνών εξακολουθούν να μην τους έχουν χορηγηθεί παπούτσια, γάντια αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα Ατομικής Προστασίας. Αποτέλεσμα; Να τα αγοράζουν οι ίδιοι από το πενιχρό τους εισόδημα!

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται η άποψη της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι η διοίκηση Στεργίου είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχοντας υλοποιήσει το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής στο ακέραιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επανειλημμένως αναδείξει αυτά τα ζητήματα στους υπεύθυνους. Γνωρίζουμε καλά ότι για όλους αυτούς, Δήμο –  Περιφέρεια –  Κράτος, η υγεία και η ασφάλεια αποτελούν «κόστος». Και αυτό το κόστος δεν είναι σε καμιά περίπτωση διατεθειμένοι να το αναλάβουν.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από την πολιτική και της διοίκησης Στεργίου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Να τιμωρήσουν και με την ψήφο τους όλες εκείνες τις παρατάξεις που σήμερα τους χτυπάνε τη πλάτη προκειμένου να τους υφαρπάξουν την ψήφο.

Δεν θα επιτρέψουμε κανένας και για κανέναν λόγο να παίζει με τις ανθρώπινες ζωές. Απαιτούμε τώρα όλοι οι εργαζόμενοι να δουλεύουν σε συνθήκες ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet