ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Καμία ομοφωνία στο ψήφισμα κ. δήμαρχε»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Καμία ομοφωνία στο ψήφισμα κ. δήμαρχε»

Ανακοίνωση με την οποία αρνείται ότι υπήρξε οποιαδήποτε ομοφωνία σε ό,τι αφορά το ψήφισμα για τις καταργήσεις σχολείων που ανήρτησε η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης στην ιστοσελίδα του Δήμου απέστειλε η δημοτική παράταξη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Πεντέλης, με επικεφαλής τον Τάσο Καρατζή. Παράλληλα, ζητεί από τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη να κατεβάσει «αμέσως και να διορθώσει το κατάπτυστο και ιδιοτελές κείμενο…». Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η διοίκηση Στεργίου αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία το ψήφισμα που κατέθεσε η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, μετά τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο (19/6/2014), για τις συγχωνεύσεις των 1ου-6ου και 3ου-5ου Δημοτικών Σχολείων. Στην πρόταση της διοίκησης του Δήμου για συζήτηση των δυο κειμένων ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Τάσος Καρατζής ανταποκρίθηκε θετικά.

Στην πραγματικότητα η διοικούσα παράταξη του Δήμου Πεντέλης δεν ήθελε να διαβαστεί μια άλλη πολιτική άποψη και προκειμένου να το αποφύγει, κάλεσε σύσκεψη στις 8 το πρωί της επομένης, με εκπροσώπους από τις άλλες παρατάξεις, προκειμένου να καταλήξουν σε ένα κοινό κείμενο ψηφίσματος. Με αυτή την τακτική απέδειξε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος και η παράταξή του ότι η έννοια διάλογος δεν είναι μια γνώριμη και αποδεκτή λέξη. Έτσι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, μη αποδεχόμενη τον ρόλο του φαντάρου στην πρωινή αναφορά, δεν έστειλε εκπρόσωπο. Άλλωστε είναι εκ διαμέτρου αντίθετες οι πολιτικές του κ. Στεργίου και της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και στα ζητήματα της Δημόσιας Παιδείας, άρα δεν υπήρχε και κανένα πεδίο συμφωνίας.

Την Παρασκευή όμως 20 Ιουνίου 2014, δηλαδή την ίδια μέρα, το γραφείο τύπου του δημάρχου, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του Δήμου ότι με την παρουσία φορέων και παρατάξεων εκδόθηκε ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα που ήταν βέβαια το προτεινόμενο της διοίκησης.

ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΦΩΝΙΑ κ. Στεργίου δεν υπήρξε με το παρακλητικό κείμενο προς τον υπουργό της συγκυβέρνησης σας κ. Λοβέρδο.

Απαιτούμε από τη διοίκηση του Δήμου να κατεβάσει ΑΜΕΣΩΣ και να διορθώσει το κατάπτυστο και ιδιοτελές κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet