Λ. Κοντουλάκος: «Γραφείο Τύπου» της παράνομης δομής φιλοξενίας στην Πεντέλη ο κ. Παλαιοδήμος
Κοινωνία

Λ. Κοντουλάκος: «Γραφείο Τύπου» της παράνομης δομής φιλοξενίας στην Πεντέλη ο κ. Παλαιοδήμος

«Ευτυχώς που πολύ γρήγορα βγαίνουν οι πραγματικές πολιτικές του συνδυασμού Πεντέλη 2020, όπου ο επικεφαλής και συνδιοικητής του Δήμου Πεντέλης, Άγγελος Παλαιοδήμος, ως άλλο γραφείο Τύπου της ΜΚΟ Κοινωνικό ΕΚΑΒ, μας πληροφόρησε για το πόσο καλή δράση εμφανίζει η εν λόγω ΜΚΟ και μας ενημέρωσε για τα οικονομικά της».

Με τον παραπάνω σκωπτικό τρόπο σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος, την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Παλαιοδήμου στη δομή φιλοξενίας προσφυγόπουλων στην Πεντέλη και τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Το μόνο που ξέχασε να μας πει ήταν αν η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του και αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Άντα Μπούσουλα-Χάνου, έχει κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις ώστε να κλείσει η συγκεκριμένη δομή, διότι λειτουργεί σε δασική ζώνη Α, άρα παράνομα, την ώρα που αμέτρητοι συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια με τους δασικούς χάρτες για να αποδείξουν πως δεν είναι… ελέφαντες», συνεχίζει ο κ. Κοντουλάκος, για να καταλήξει στην ανακοίνωσή του:

«Θα συνιστούσαμε, αντί των φωτογραφιών στα γραφεία της ΜΚΟ, να κάνουν την δουλειά τους, για την οποία εξάλλου τους ψήφισαν οι συνδημότες μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet