Μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από στις συνέπειες της Covid-19 προτείνει η δημοτική αρχή Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μέτρα ανακούφισης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από στις συνέπειες της Covid-19 προτείνει η δημοτική αρχή Πεντέλης

Μέτρα που αφορούν τη στήριξη των επιχειρήσεων, που ανέστειλαν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού προτείνονται την Τρίτη 30/6 από τη δημοτική αρχή Πεντέλης για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι επιχειρήσεις αυτές, έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν την απαλλαγή τους από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί.

«Η ελάφρυνση των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την πανδημία αποτέλεσε τη βασική κατευθυντήρια γραμμή της διοίκησης του Δήμου, πριν την υγειονομική κρίση, κατά τη διάρκειά της, αλλά και στη φάση της σταδιακής άρσης των περιορισμών», σημειώνει η δημοτική αρχή για να προσθέσει ότι «η σπουδή και οι άστοχες ενέργειες διαφόρων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι έσπευσαν να λαϊκίσουν, ψηφίζοντας δήθεν μέτρα, χωρίς να υπάρχει η σχετική αρμοδιότητα και παραβιάζοντας τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά κενές περιεχομένου. Εξ’ ου και ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση».

Τέλος στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι με υπευθυνότητα, χωρίς λαϊκισμούς και τηρώντας όλες τις διαδικασίες και κατευθύνσεις της πολιτείας, η δημοτική αρχή είναι και θα είναι αρωγός των επιχειρήσεων του Δήμου Πεντέλης, με τα σημερινά μέτρα, μεταξύ άλλων, να αποτελούν απόδειξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet